U posljednja 24 sata ukradena 4 motocikla

Tijekom protekla 24 sata u Srednjobosanskoj županiji (SBŽ) prijavljeno je 17 kaznenih djela, evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira, zabilježene su 4 prometne nezgode u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, dok su iz prometa isključena 2 vozila i 5 vozača, priopćeno je iz MUP-a te županije.

U PO Han Bila – Policijska stanica Travnik jučer se obratio F.G. i prijavio da su mu s 3. na 4. lipnja iz garaže ukradena dva motocikla marke “Suzuki” u vrijednosti oko 10.000 KM. Slučaj je preuzeo istražitelj Policijske stanice Travinik, a istraga je u tijeku.

U Policijsku stanicu Vitez jučer se obratio K.K. iz Viteza i prijavio da mu je s 3 na 4. lipnja u mjestu Stara Bila ukraden motocikl marke “Peugeot” crvene boje. Očevid u izvršili istražitelji Policijske stanice Vitez, a istraga je u tijeku.

Istog dana u PS Kiseljak obratio se M.K. iz Kiseljaka i prijavio da mu je ispred kuće ukraden motocikl marke “Honda CB 500”. Slučaj su preuzeli istražitelji Policijske stanice Kiseljak koji su došli do saznanja da su počinitelji ovog djela D.P. i D.A. oba iz Kiseljaka.

Nakon toga nad kojim je izvršena kriminalistička obrada, a isti su priznali da su ukrali motocikl koji je pronađen u skladištu u ulici Kreševska cesta u Kiseljaku.