U ponedjeljak 37. sjednica OV Travnik

Predsjedatelj Općinskog vijeća Travnik, Niko Grganović, sazvao je 37. redovitu sjednicu OV Travnik za ponedjeljak, 30. siječnja 2012. godine. Sjednica će biti održana u dvorani općine Travnik, s početkom u 10 sati.

Za sjednicu je utvrđen dnevni red od 11 točki, a prvi na dnevnom redu će biti prijedlog Odluke o raspodjeli sredstava za sufinanciranje projekata NVO sektora u 2012. godini.

Vijećnici OV Travnik će raspravljati i o prijedlogu odluka o naknadama vijećnicima i članovima radnih tijela OV, te predsjedniku i članovima općinskog izbornog povjerenstva.

Na ovoj sjednici će, između ostalih, biti razmatrani i prijedlozi odluke o utvrđivanju javnog interesa za sanaciju klizišta na magistralnoj cesti M-5 Travnik-Donji Vakuf, zatim odluke o davanju prethodne suglasnosti za izgradnju distributivnog sustava i distribuciju zemnog plina za područje općine Travnik, te odluke o davanju prethodne suglasnosti za dodjelu koncesije za izgradnju vjetroparka, korištenje i pretvaranje energije vjetra u električnu energiju.