U petak repriza predstave “Ježeva kućica” Gradskog kazališta mladih Vitez

Nakon sjajne premijerne izvedbe “Ježeve kućice” najmlađih članova Gradskog kazališta mladih Vitez uslijedila je velika zainteresiranost te želja za reprizu predstave Ježeva kućica” autora Branka Ćopića po dramatizaciji i režiji Marka Mirkovića. Iz GKM Vitez su potvrdili kako će repriza biti izvedena u petak, 11. lipnja, s početkom u 20,00 sati, u Kazališnoj dvorani Vitez.

Dobro poznata priča o Ježurki koja naše najmlađe uči o skromnosti i pravim životnim vrijednostima. Kroz igru nas vode Mravi koji pričaju šumsku priču Ježurke, Lisice, Vuka, Medvjeda, Svinje, Zekice Tetkice i Zekice Flekice.

Reprizom predstave ”Ježeva kućica” nastavljaju se 6. Dani hrvatskog kazališta u BiH, a kao i prethodne godine repertoar će biti uvjetovan epidemiološkim mjerama.

U predstavi “Ježeva kućica” igraju: Antonio Babić, Lea Brnada, Moreno Kraljević, Dominik Vrebac, Nika Jukić, Lucia Matković, Mona Tubanović, Gabrijela Jonjić, Nika Nakić, Marija Križanac, Andrej Paradžik, Anabela Sučić, Petar Blaž, Karla Bobaš, Ana Batalija, Patrik Babić.Asistentica režije je Minela Salkić, a tehnička potpora Elena Stojak.

Grafičku pripremu radio je Ivan Pranjković, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.Predstava je na rasporedu u petak, 11. lipnja u 20,00 sati.