U novom srednjobosanskom derbiju rukometaši Viteza dočekuju Jajce

Prvi dio rukometne sezone u natjecanje 1. Lige F BiH polako ulazi u svoju završnicu. Preostale su još dvije utakmice do završetka rukometne polusezone, a u pretposljednjem susretu rukometaši Viteza dočekuju iznimno neugodnu rukometnu momčad RK “Jajce”.

Vitežani, koji cijelu sezonu igraju u promjenjivo, se optimalno pripremaju za ovaj susret, najavljujući ponovno veliku borbu za svaku loptu. Momčad RK “Jajce” koja je kao domaćin u posljednjem odigranom kolu tijesno poražena od favorizirane momčadi visočke „Bosne” u Vitez dolazi po pobjedu, a kako viteški rukometaši svoje najbolje partije pružaju pred svojom publikom spremni su pružiti dostojan otpor iskusnijoj momčadi iz Jajca.

Ovaj susret garantira novu rukometnu feštu u Vitezu, a kako se očekuje dolazak velikog broja članova navijačke skupine RK “Jajce”, popularnih Dilbera u Vitez, iz redova naših rukometaša pozivaju sve ljubitelje rukometa i navijače da svojim dolaskom podrže RK „Vitez” na putu do nove pobjede.

Utakmica se igra u subotu 30. studenog 2013. godine s početkom u 19,00 sati. Ulaznice po cijeni od 2 KM se mogu kupiti na ulazu u Gradsku sportsku dvoranu od 18,30 sati.