U NK Čelik najaktualniji odlasci i dolasci

Stanje u sportskom dijelu Nogometnog kluba Čelik iz Zenice sređuje se iz dana u dan. Nakon razdoblja burnih događaja poslije završetka premijerligaškog prvenstva i odlaska čak osam standardnih prvotimaca te prvog trenera Elvedina Beganovića, novi sastav Čelika dobiva svoje konture.

Formiran je novi stručni tim s Kemalom Alispahićem na čelu, kojem su pomoćnici Izudin Kamberović, Nedim Šišić i Nijaz Hrustanović, a najavljen je dolazak i većeg broja igrača, koji bi trebali osigurati rezultatski opstanak najpopularnijeg zeničkog sportskog udruženja, javlja Fena.

U NK Čeliku vjeruju da će se brzo riješiti i nepoznanica u vezi s formiranjem novog upravnog odbora, ili povjerenstva koje bi do daljnjeg vodilo poslove u klubu. Napori predsjednika Skupštine i povjerenstva koja je pripremalo novi organizacijski sustav nisu donijeli veće rezultate, tako da je sada na potezu gradska uprava, koja mora pokazati više interesa za klub, te energičnije i efikasnije pomoći u rješavanju nagomilanih gradskih problema u sportu.

U prvom kolu novog prvenstva ekipa Čelika igra na Bilinom polju s momčadi Metalleghe iz Jajca.

Prethodni članakLubenica, špinat i nektarina će očuvati zdravlje i ljepotu kože
Sljedeći članakCindy Šoštarić iz Italije najljepša Hrvatica u narodnoj nošnji