U nedjelju premijera predstave “OVDJE SAM!” Gradskog kazališta mladih Vitez

Nova premijera Gradskog kazališta mladih “Vitez”, uvjereni smo oduševit će publiku, jer se radi o monodrami glumice i redateljice GKM “Vitez”, Mirne Mišković.

S obzirom da je Mirna od prije mjesec dana studentica Akademije dramskih umjetnosti u Tuzli, ovo je njezina oproštajna predstava, barem što se tiče naredne dvije godine.

Ne želimo otkriti detalje, stoga, na vama je samo da dođete i UŽIVATE! Predstava se igra u nedjelju, 12. kolovoza, u Kazališnoj dvorani Vitez, s početkom u 20,00 sati. Cijena ulaznice je 2 KM, a onaj tko bude htio može ubaciti i koju markicu više…:)

“O ovome što ćete imati priliku sutra pogledati, ne bih govorila mnogo. Ovaj put je to nešto drugačije, nešto što publika još nije imala priliku na našim daskama gledati i baš zbog toga bih voljela to zadržati za sebe i sutra naše građane, nadam se, pozitivno iznenaditi! Mogu samo reći da igram sama, tj. monodramu i mnogo se radujem tomu, što ću sutra napokon imati priliku ostvariti poseban i drugačiji odnos s publikom, koja je to, prije svega, zaslužila u ovih šest godina otkad ja “živim” na viteškim daskama”, izjavila je za vitez.info portal, Mirna Mišković.

Pa, draga naša Mirna, nek’ je sretno! 🙂