U nedjelju premijera predstave “Mali princ” Gradskog kazališta mladih Vitez

Gradsko kazalište mladih Vitez pripremilo je novu premijeru. Ovoga puta najmlađi ansambl GKM-a Vitez premijerno će izvesti predstavu „Mali princ”. Predstavu je režirala Anja Stipinović, osamnaestogodišnja članica GKM Vitez, kojoj je ovo, nakon Čudnovatih zgoda šegrta Hlapića, druga predstava koju režira.

„Jako sam uzbuđena zbog nove premijere. Svakodnevno imamo po nekoliko proba, a kako smo kroz ranije predstave našeg kazališta postavili visoke standarde utoliko osjećamo još snažniji pritisak. Ovo je naša najmlađa grupa u kazalištu, a ja sam uvjerena kako ćemo prikazati odličnu predstavu te pozivam publiku da u nedjelju posjete kazališnu dvoranu Vitez i uživaju u predstavi Mali princ”, rekla je u izjavi za FENU Anja Stipinović, redateljica predstave.

Predstava „Mali princ” bit će odigrana u nedjelju, 30. lipnja 2013. godine, u kazališnoj dvorani Vitez, s početkom u 20,00 sati.

U predstavi igraju: Leona Blaž, Petra Radoš, Laura Lekić, Ana Dragozet, Filip Križanac, Marija Petrović, Minela Salkić, Andro Pavlović, Nives Glavaš, Paula Tomić, Anđela Mišković, Marija Gudelj, Sara Delić. Svjetla potpisuje Bruno Grebenar, glazbu Slaven Čalić, grafičko oblikovanje Borislav Sučić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

O predstavi: Ovo je priča o traganju za nekim mjestom u svima nama između sna i jave, svijeta djeteta i odraslih, mašte i stvarnosti. Odrasli i djeca, razumijevanje djeteta, prva ljubav i velika prijateljstva, neke su od tema kojima se predstava bavi na neobičan način. Ovo je predstava koja pokreće emocije! 🙂

Gradsko kazalište mladih Vitez broji više od 100 članova, a u 7 godina postojanja izvelo je više od 30 premijernih predstava. Tijekom godine mladi viteški kazalištarci zabilježe više od 200 nastupa, uz velik broj osvojenih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim natjecanjima. Tijekom proteklih godina GKM Vitez steklo je laskavu titulu najuspješnijeg omladinskog kazališta u BiH, a polako izrastaju u kulturni brend Središnje Bosne.