U nedjelju posljednja provjera nogometaša NK “Busovača”

U nedjelju, 14. 8. 2016. godine s počekom u 17 sati, nogometaši NK “Busovača” će na svom stadionu imati posljednju pripremnu utakmicu pred početak natjecanja u višem rangu natjecanja – 2. liga Zapad.

Protivnik je kantonalni ligaš iz Sarajeva – NK “Pofalički”. “Pofalički” je klub svijetlih tradicija koji postoji punih 80 godina, a oni pravi ljubitelji nogometa ga znaju i kao „mali Željo“.

Ovo je posljednja provjera koju igrači trenera Vujice imaju, a dosadašnji pripremni rezultati su odlični: kod kuće remi s premijerligašem Čelikom 2:2, pobjeda protiv Ilijaša (2.liga Centar) 2:1. Posebno su Busovljaci bili impresivni na gostovanjima: pobjede protiv Natrona (2.liga Centar) u Maglaju 3:0 te prošle subote pobjeda i u Bugojnu protiv Iskre (2.liga Zapad) 2:0.

Napomenimo da su u završnoj fazi i radovi na stadionu koji su neophodni za igranje u višem rangu koji će biti gotovi i do ove utakmice, a iz kluba pozivaju svoje navijače simpatizere i ljubitelje nogometa da u nedjelju 14. 8. obavezno dođu na stadion, pogledaju novu ekipu Busovače te im daju podršku za početaka natjecanja 20. 8. na domaćem terenu protiv Radnika iz Donjeg Vakufa.