U narednu sezonu na svom Gradskom stadionu

Na tribinama Gradskog stadiona u Vitezu

Bez ijedne utakmice na svom terenu Vitez je uspješno okončao svoju prvu premijerligašku sezonu. Naime, kako bi Gradski stadion u Vitezu dobio licenciju NS BiH za odigravanje prvenstvenih utakmica, pristupilo se rekonstrukciji i četrnaest svojih „domaćih“ utakmica Vitežani su igrali na Kamberovića polju u Zenici i jednu na stadionu Pirota u Travniku.

Nakon „povuci-potegni“, rekonstrukcija se „razvukla“ neprihvatljivo dugo, no sada su radovi intezivirani, uz mnogo toga urađenog,  postavljeno je i  3.200 sjedalica, a nogometaši Viteza su   svoj zadnji ovogodišnji trening održali na Gradskom stadionu i fotografiranjem ovjekovječili  završne radove.

Radost i zadovoljstvo što su se, konačno, i završni radovi dočekali, popraćeno je i i iskazanom iskrenom željom da momčad, stručni stožer i vrijedno rukovodstvo kluba ostanu na okupu, kako bi u narednoj sezoni, igrajući na svom Gradskom stadionu, pred daleko više gledatelja nego što  je to bilo u Zenici, priredili još veća nogometna zadovoljstva svojim navijačima i s još boljim rezultatskim učinkom.