U Mostaru uskoro započinje nova sezona Karlovačko mininogometne lige BiH

Jedan od gradova u kojem će se i ove sezone igrati Karlovačko mininogometna liga BiH je Mostar koji će od studenog do travnja biti domaćin mininogometne lige BiH.
Sve utakmice će se igrati u Arena Sport Centru, a pravo nastupa imaju svi amateri/rekreativci stariji od šesnaest godina.

Mininogomet je sport čija je ekspanzija u našoj zemlji započela tek 2015. godine. Riječ je o sportu namijenjenom isključivo amaterima/rekreativcima i igra se na terenu s umjetnom travom.

Prema planu organizatora, ukoliko ne bude nekih neplaniranih promjena, liga će početi 11. studenoga i trajat će do 28. travnja 2017. godine, a kao i prošle sezone, dvije najbolje ekipe izborit će plasman na završnicu u Vitezu.

U Vitezu će se najbolja ekipa boriti za prvaka BiH, s tim da će tri prvoplasirane momčadi na završnom turniru izboriti pravo nastupa u Ligi prvaka, a drugoplasirana za naslov u Kupu BiH.

Osvajač Kupa također stječe pravo nastupa u Ligi prvaka. Liga prvaka u mininogometu se igra u Mariboru. Troškovi smještaja i hrane na završnici u Vitezu su osigurani od strane organizatora.

Prijave traju do 08. 11. 2016. godine.