U humanitarnoj utakmica sudjelovali i Vitežani Nikola Franjić, Bojan Rajković i Josip Kupreškić

Lijevo: Nikola Franjić vlasnik poduzeća Kristal

Na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru odigrana je humanitarna utakmica između Humanih zvijezda Hrvatske i momčadi Dompesa. Utakmica je igrana u sklopu akcije za izgradnju Studentskog centra i pučke kuhinje te Centra za dijalog u izgradnji ”Dompes” (Kuća kruha i duha).

Piše: Dario Drmać | Vitez.info

Mnogobrojne zvijezde iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine odazvale su se ovoj humanitarnoj akciji.

Za momčad Humanih zvijezda Hrvatske između ostalih zaigrali su bivši reprezentativci Mario Stanić, Goran Vlahović, Krunoslav Jurčić, glumac Slaven Knezović, Mate Bulić…

U dresu Dompesa, nastupili su Dragan Čović, Marinko Čavara, Ante Rukavina, Damir Beljo i drugi. Dres Dompesa također su nosili i Vitežani Nikola Franjić, vlasnik poduzeća Kristal, Bojan Rajković, direktor poduzeća Ecos i Josip Kupreškić izbornik mininogometne reprezentracije BiH.

”Veoma mi je drago što sam pozvan na ovu humanitarnu utakmicu, jer je ovo jedan zaista lijep događaj i uvijek ću se rado odazvati na bilo koji humanitarni događaj koji pomaže razvoju Bosne i Hrecegovine”, izjavio je Franjić.

Zanimljivo je spomenuti i da se Josip Kupreškić dva puta upisao u strijelce dok je Bojan Rajković jednom asistirao.

Biti dio jedne ovakve humanitarne akcije za mene je posebna čast. Još kada igrate sa igračima i protiv igrača kojima ste se kao dijete divili, onda je doživljaj potpun. Hvala organizatorima na pozivu i želim im da Dompes što prije otvori vrata svojim korisnicima kazao je za Vitez.info Bojan Rajković.

Utakmica je završila nešto ranije od predviđenog zbog kiše, prijateljskim rezultatom 5:5.

 

Prethodni članakDeset tisuća gledatelja na humanitarnom nogometnom spektaklu pod Bijelim brijegom
Sljedeći članakZa ljubitelje motocross-a, sprema se MOTOCROSS UTRKA “VITEZ 2017”