U CMZ Doma zdravlja Vitez održana izložba radova klijenata okupacione terapije

U Centru za mentalno zdravlje Doma zdravlja Vitez proteklog je tjedna održana izložba radova klijenata okupacione terapije. Kroz okupacionu terapiju klijenti Centra za mentalno zdravlje redovito se susreću, druže i jedni drugima pružaju socijalnu i emocionalnu podršku. Kruna godišnjih aktivnosti grupe je blagdanska izložba radova  koja je ujedno iskorištena i za susret sa svim ustanovama s kojima Centar za mentalno zdravlje surađuje.

Sastanku suradničkih ustanova, uposlenika i klijenata prisustvovali su ravnatelji osnovnih i srednjih škola s područja općine Vitez, ravnateljica dječijeg vrtića Vitez, predstavnici Policijske postaje Vitez, predsjednik općinskog vijeća Vitez Tomislav Bošnjak-Matić, predstavnica Odjela za društvenu djelatnost Općine Vitez, dr. Goran Čerkez pomoćnik Federalnog ministra zdravstva, predstavnice Udruženja za mentalno zdravlje BiH, predstavnik Zavoda za bolesti ovisnosti Zenica.

Ravnatelj Doma zdravlja Vitez dr. Boško Pavlič i voditeljica Centra za mentalno zdravlje Doma zdravlja Klementina Nuk-Vuković izrazili su ovom prigodom zahvalnost ustanovama i pojedincima koji su u proteklim godinama dali izniman doprinos radu Centra za mentalno zdravlje Vitez.