U četvrtak promocija monografije Nogometnog kluba “Vitez”

U četvrtak, 26. rujna, u Franšiznom centru BiH, bit će promovirana monografija Nogometnog kluba „Vitez” iz Viteza. Knjiga riječju i s velikim brojem fotografija, s brojnim detaljima, podacima i zanimljivostima, dijelom nepoznatih široj javnosti, čak i nogometnoj, bilježi i govori o šezdesetšestogodišnjoj povijesti najstarijeg i najpopularnijeg sportskog kolektiva u Vitez, NK Viteza.

„I ovim putem pozivamo bivše nogometaše našega kluba, stručne i pomoćne radnike, članove rukovodećih struktura, donatore, pomažuće članove, navijače, simpatizere…, predstavnike drugih nogometnih i sportskih kolektiva iz drugih sportova, kao i ljubitelje sporta uopće, da dođu na ovu svečanost, koja tematikom i značajem nadilazi nogometne okvire i povijest NK Vitez. Naša monografija će potvrditi da je nogomet daleko više od igre, jer u njoj je sažeta velika količina emocija, sjećanja, ljubavi”, rekao je u izjavi za medije glasnogovornik NK „Vitez”, Ivan Sajević.

Svečana promocija će se održati u Kongresnoj dvorani hotela „Central” u Franšiznom centru BiH u Vitezu, s početkom u 19 sati, a Monografiju će promovirati ministar srednjobosanskog županijskog Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta, Jozo Jurina, te autori Zvonimir Čilić i Željko Kocaj.