U četvrtak 35. sjednica OV Vitez

Sjednica Općinskog vijeća Vitez, 35. po redu, sazvana je za četvrtak, 28. lipnja 2012. godine. Sjednica će biti održana u dvorani OV Vitez, s početkom u 9,00 sati.

Za dnevni red predviđeno je dvanaest točki, među kojima Izvješće o radu općinskog načelnika i službi za upravu općine Vitez za 2011. godinu. Vijećnici će razmatrati izvješća o radu JP Veterinarska stanica Vitez i Sportskog saveza općine Vitez za 2011. godinu, kao i njihove programe rada za 2012. godinu.

Među točkama dnevnog reda nalazi se i izvješće o izvršenju proračuna općine Vitez za prva tri mjeseca 2012. godine, zatim informacije o rezultatima poslovanja gospodarskih subjekata na području općine Vitez i radu nevladinog sektora u protekloj godini.

OV Vitez trebalo bi, između ostalog, razmatrati prijedlog odluke o davanju prethodne suglasnosti za pristupanje proceduri dodjele koncesije za izgradnju distributivnog sustava i distribuciju zemnog plina te zahtjev kantonalnog Ministarstva šumarstva, poljoprivrede i vodoprivrede za dostavljanje stava o prijedlogu ustanovljena lovišta za općinu Vitez.

Na dnevnom redu će biti izvješće o provedenom natječaju za dodjelu studentskih stipendija za školsku 2011/12. godinu, zatim prijedlog odluke o dopuni Regulacionog plana PC 96-2 Vitez i prijedlog odluke o izmjenama i dopunama odluke o komunalnim djelatnostima zajedničke potrošnje.