U četvrtak 20. sjednica Sabora SBŽ

Dvadeseta po redu sjednica Sabora Srednjobosanske županije bit će održana u četvrtak, 27. prosinca s početkom u 11,00 sati. Ova sjednica će biti održana u dvorani Općine Travnik, a na dnevnom redu će biti 10 točaka.

Prva točka će biti prijedlog proračuna SBŽ za 2013. godinu u skraćenom postupku, a odmah potom, također u skraćenom postupku, i prijedlog zakona o izvršenju proračuna za 2013. godinu.

Saborski zastupnici SBŽ će razmatrati odluku o rebalansu financijskog plana Agencije za privatizaciju SBŽ za 2012. godinu, kao i financijski plan ove Agencije za narednu godinu.

Među točkama dnevnog reda naći će se i davanje suglasnosti na odluku o izmjenama i dopuni odluke o financijskom planu županijskog ravnateljstva za ceste za 2012. godinu, zatim davanje suglasnosti na odluku o izmjenama financijskog plana Zavoda za zdravstveno osiguranje SBŽ te davanje suglasnosti na odluke o financijskim planovima za narednu godinu županijskog ravnateljstva za ceste, Zavoda za zdravstveno osiguranje SBŽ i Službe za zapošljavanje SBŽ.

Posljednja točka će biti odluka o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora reprograma obveza na osnovu III. Stand by aranžmana s Međunarodnim monetarnim fondom.