U četvrtak 15. sjednica Općinskog vijeća Vitez

Općinsko vijeće Vitez održat će u četvrtak 17. travnja, s početkom u 9 sati, 15. redovitu sjednicu. Sjednica će biti održana u dvorani OV Vitez, a na dnevnom redu će se naći 11 točaka.

Vijećnici će razmatrati prijedlog rješenja o imenovanju upravnih vijeća JU Centar za socijalni rad Vitez i JU Radio Vitez, zatim izvješće o izvršenju proračuna općine Vitez za 2013. godinu, kao i prijedlog odluke o usvajanju prostorne osnove “Prostornog plana posebnog obilježja zaštičenog pejzaža planine Kruščica“.

Na ovoj sjednici će biti podnesena iIzvješća o radu za 2013. godinu i Plan rada za 2014. godinu  općinske organizacije Crvenog križa Vitez i JU Gradska knjižnica Vitez.

Između ostalog, vijećnici će raspravljati i o prijedlogu liste OV za članove Povjerenstva za Javno-privatno partnerstvo, prijedlogu odluke o  uvjetima korištenja  javnih površina na području općine Vitez te prijedlogu odluke o dodjeli javnih priznanja općine Vitez za 2014. godinu.

Na dnevnom redu će se naći prijedlog odluke o potpisivanju Povelje o prijateljstvu i suradnji između općine Vitez i grada Popovača (RH).