U Busovači povrijeđene dvije osobe

U protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije dogodilo se 7 prometnih nezgoda, iz prometa je isključeno 5 vozila i 1 vozač, a prijavljeno je 9 kaznenih djela, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

U utorak, 19. ožujka 2013. godine u 20:20 sati u PS Busovača obratilo se NN lice i prijavilo da je došlo do narušavanja JRM-a u ugostiteljskom objektu „Bir-Bar”, općina Busovača. U navedenom događaju povrijeđene su dvije osobe, jedna je zadobila teže tjelesne ozljede, dok su kod druge konstantirane lakše tjelesne ozljede. O navedenom je upoznat tužitelj KT Travnik.

Istu večer, oko 20,40 sati u PS Bugojno od strane NN lica prijavljeno je razbojništvo u sportsku kladionicu „Bet Shop Live” u ul. Bosanska-Šehitluci, općina Bugojno nad A.T. iz Bugojna od strane tri NN lica, višeg rasta, maskiranih crnim kapama, s prorezima za oči. Uz prijetnju pištoljem od strane jednog NN lica otuđena je određena suma novca te neki osobni predmeti koji pripadaju radnici.

Policijski službenici PS Bugojno rasvijetlili su kazneno djelo krađe počinjeno 4. ožujka 2013.godine na štetu pravnog lica „D Centar”, općina Bugojno. Počinitelj navedenog kaznenog djela je E.I. iz Bugojna. Protiv istog slijede Zakonom propisane mjere i radnje.

Policijski službenici PS Bugojno rasvijetlili su i kazneno djelo teške krađe počinjeno 1. siječnja 2013. godine na štetu Opresa Sarajevo, poslovna jedinica Travnik, kiosk br. 3, ul. Bosanska, općina Bugojno. Počinitelji su R.V iz Bugojna i M.K. iz Donjeg Vakufa protiv kojih slijede Zakonom propisane mjere.