U Busovači održana prezentacija rada Ljetne škole glume GKM-a Vitez i Udruge “Uzor”

Udruga UZOR iz Busovače i Gradsko kazalište mladih Vitez tijekom ljeta organizirali su u Vitezu i Busovači ‘Ljetnu školu glume’ koja je svoju završnicu imala proteklog vikenda u Busovači.

Polusatnim kazališnim prikazom mladi polaznici ‘Ljetne škole glume’ u dvorani kina Theatre oduševili su i od srca nasmijali brojnu publiku, a ponajviše roditelje, rodbinu i prijatelje koji su ih dolaskom odlučili podržati.

Ljetna škola glume za cilj je najprije imala zabaviti i kreativno motivirati nove članove kazališta u Busovači, ponuditi im znanje i vještine scenske umjetnosti u ograncima scenskog glasa, govora, pokreta i glume.

Ukupno deset polaznika ‘Ljetne škole glume’ sudjelovalo je jučer na završnom predstavljaju: Andrej Paradžik, Maša Nuk Vuković, Sofija Ćosić, Lea Brnada, Dominik Vrebac, Nika Jukić, Dragan Pušić, Jure Ivanović, Lea Rajić i Nera Akrap. Ljetnu školu glume vodio je diplomirani glumac i član GKM-a Vitez Marko Mirković.

“Našim mladim kazalištarcima od srca čestitamo na ovom značajnom uspjehu. Ubrzo ćemo imati audiciju za prijem novih članova te ćemo krenuti s radom na novim predstavama”, poručili su organizatori.

Prethodni članakNa covid odjelu travničke bolnice samo necijepljeni pacijenti
Sljedeći članakDo jeseni sljedeće godine 40 novih kilometara autoceste