U Busovači održana javna tribina na temu “Što nakon Osnovne škole?”

Srednja škola ”Busovača” je u suradnji s Općinskim odborom Mladeži HDZ-a BiH Busovača organizirala javnu tribinu o temi ”Što nakon osnovne škole?” u kinu ”Theatre” 14. svibnja 2015.

Roditelji i učenici su se upoznali s radom Srednje škole te sa smjerovima i mogućnostima daljnjeg školovanja. Ravnatelj škole gospodin Stipo Krišto i koordinator tribine prof. Josip Križanović zajedno s učenicima škole su predstavili programe i smjerove koje škola nudi. Učenici su pripremili prezentaciju na kojoj su se mogle vidjeti sve školske aktivnosti i rad u školi, posebice su se predstavile sve školske sekcije sa svojim radom, a također su predstavljene i sve stručne ekskurzije, posjeti i izleti koji su predviđeni nastavnim planom i programom.

Posjetiteljima tribine se obratio i predsjednik Federacije BiH gospodin Marinko Čavara koji je istaknuo važnost održavanja ovakve tribine i suradnje Srednje škole ”Busovača” s građanima. Nakon prezentacije koju su vodili učenici škole posjetitelji su imali priliku postavljati pitanja voditeljima tribine.

Na kraju je ravnatelj škole zahvalio svima na dolasku te još jednom naglasio važnost tribine i najavio ovakve i slične tribine u budećem radu.