U BiH narednih dana uglavnom oblačno s kišom ili lokalnim pljuskovima

Danas, u nedjelju, 24. travnja, očekuje se umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom ili lokalnim pljuskovima. Prijepodne padavine uglavnom na zapadu i sjeverozapadu Bosne. Poslijepodne u većem dijelu zemlje. U večernjm satima uglavnom u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Jutarnja temperatura od 8 do 14, a dnevna od 13 do 19, u Hercegovini i na sjeveroistoku Bosne do 23 stupnja.

Jutro i prijepodne u ponedjeljak, 25. travnja,  pretežno oblačno  sa kišom ili lokalnim pljuskovima. Poslijepodne postepeni prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 12 do 18, u Hercegovini i na sjeveru Bosne do 21 stupanj.

U utorak, 26. travnja,  prijepodne uglavnom sunčano vrijeme. Poslijepodne porast naoblake u Bosni može usloviti lokalne pljuskove. Jutarnja temperatura od 8 do 14, a dnevna od 14 do 20, u Hercegovini i na sjeveru Bosne do 23 stupnja.

U srijedu, 27. travnja,  prijepodne sunčano vrijeme. Poslijepodne u Bosni porast naoblake što može uvjetovati kišu, pljuskove i grmljavinu. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 14 do 20, u Hercegovini i na sjeveru Bosne do 24 stupnja, priopćeno je iz FHMZBiH.