Tvrtka Stanić Beverages novi je Hajdukov sponzor: ‘Želimo pomoći klubu koliko god možemo’

Nakon današnjeg dana će se i novi sponzori lakše odazvati – rekao je Aljoša Bašić

Tvrtka Stanić Beverages iz Kreševa postala je novi Hajdukov veliki sponzor. U Bijelom salonu na Poljudu predstavljena je ova suradnja, ugovor je potpisan na dvije godine, a njegova vrijednost je poslovna tajna. Evo što je kazao predsjednik Hajduka Marin Brbić:

“Ulazimo u veliki tjedan u kojem obilježavamo 105. godina kluba. Svaki dan će se događati nešto lijepo. Danas smo potpisali ugovor s tvrtkom Stanić Beverages.”

Svjetlan Stanić, vlasnik ove uspješne tvrtke iz Kreševa, također se obratio okupljenima.

“Kao vlasnik Stanić Beverages i Juicy brandova, mogu reći da sam u protekle 23 godine zavolio ovaj grad. Bavim se privatnim poslovima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini gdje bilježimo sjajne rezultate, a sada želimo pomoći klubu koliko god možemo. Tržišni smo lideri, imamo najbolju kvalitetu soka, pa ćemo to pružiti svim zaposlenicima, igračima kluba. Hvala klubu što smo imali dobre pregovore i što ćemo surađivati” – rekao je Stanić.

Hajdukov direktor marketinga Aljoša Bašić je kazao:

“Zahvaljujem Svjetlanu što je spojio veliki brand Hajduk s jednim od najvećih brandova u regiji, a nadam se kasnije i u Europi. Nakon današnjeg dana će se i novi sponzori lakše odazvati. Razgovori su bili profesionalni i ugodni, a najavljujem i nove projekte koje ćemo razvijati.”