Tvrtka iz Središnje Bosne investira 20 milijuna KM u novu tvornicu

Najveći domaći proizvođač prirodne flaširane vode i sokova, otvorit će ovog mjeseca novu tvornicu. Riječ je o najvećoj strateškoj investiciji kompanije Sarajevski kiseljak, piše BiznisInfo.

Svečanom otvaranju tvornice u Kreševu 21. siječnja prisustvovat će brojni službenici i poslovni partneri, piše BiznisInfo.

Kako je ranije rečeno, projekt gradnje i stavljanje u pogon nove tvornice na površini od 30.000 m² značajno će povećati proizvodne kapacitete Sarajevskog kiseljaka.

Cjelokupna investicija u projekta tvornice Kreševo iznosi oko 20 milijuna KM.

S početkom rada punionice planirano je zaposlenje 30 radnika koji će proći posebnu obuku za rad na novim proizvodnim linijama. Ujedno, s popunjavanjem proizvodnih kapaciteta otvarat će se i nova radna mjesta.

Proizvodne linije će biti pravljene po posljednjim tehnološkim trendovima u ovoj oblasti i obuhvaćat će najmoderniju proizvodnu opremu.

Kao i do sada i u ovoj tvornici će se voditi proizvodni procesi uz poštovanje visokih ekoloških standarda i načela održivog razvoja.

S novom tvornicom, Sarajevski kiseljak ulazi u proizvodnju nove kategorije proizvoda, negazirane prirodne mineralne vode.

Proizvodi s linije u Kreševu bit će namijenjeni kako domaćem tako i inostranim tržištima.

Prethodni članakOpćina Prozor-Rama uvela besplatan javni prevoz za svoje stanovnike
Sljedeći članakEURO 2020: Rukometaši BiH danas protiv Portugala