Tvrtka EKO SIR PUĐA d.o.o. raspisala natječaj za posao

Tvrtka EKO SIR PUĐA d.o.o. raspisala je natječaj za prijam djelatnika. U nastavku prenosimo natječaj u cijelosti.

EKO SIR PUĐA d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji tradicionalnih tvrdih sireva od kravljeg, kozijeg i ovčijeg mlijeka s planinskih pašnjaka. Odlikuje nas visoki kvalitet naših proizvoda, vrhunsko znanje naših djelatnika koje se prenosi s generacije na generaciju, te stalni razvoj novih i inovativnih proizvoda.

U cilju ostvarivanja naše strategije i postizanja ciljeva poduzeća tražimo suradnike/suradnice za sljedeća radna mjesta:

 1. RADNIK NA FARMI KOZA (2 izvršitelja m/ž)
  Opis radnog mjesta:
  Svi poslovi na farmi koza koji uključuju čuvanje životinja na farmi i tijekom paše, pripremu hrane i hranjenje životinja, provođenje muže te održavanje muzne opreme i reda na farmi. Prednost imaju bračni parovi. Osiguran je smještaj u blizini farme.
  Lokacija radnog mjesta:
  • Farma koza „EKO SIR PUĐA“, Čaprazlije (25 km zapadno od Livna)

  Vrsta zaposlenja:
  Za sve pozicije nudimo stalni radni odnos na neodređeno vrijeme s probnim rokom od 60 dana. Za radnike na farmi koza nudimo osigurani smještaj blizu farme, a prednost imaju kandidati u bračnoj zajednici. Nudimo ugodnu radnu okolinu, redovita primanja i rad u dinamičnom okruženju. Svjesni smo činjenice da su radnici vrijednost svakog društva stoga ulažemo u njihovu izobrazbu i cijenimo osobni napredak. Širenje poslovanja u regiji za nas predstavlja izazov, stoga zadatke želimo povjeriti odgovornim osobama koje su motivirane za rast i razvoj poduzeća.

  Ako ste zainteresirani, svoje prijave sa životopisom i dokazima o stečenoj stručnoj spremi, drugim znanjima te položenim ispitima pošaljite najkasnije do 31.3.2020 na ekosirpudja@gmail.com.

Prethodni članakOPĆINA VITEZ: Od danas poseban režim rada
Sljedeći članakJKP “Vitkom”: Zbog zamućenja vode bile su dvije noćne redukcije, stanje vodopskrbe se stabilizira i normalizira