Turistička zajednica ŽSB nastupila na Beogradskom sajmu turizma

Obzirom na programske aktivnosti i Program rada Turističke zajednice ŽSB za 2015. godinu, u periodu od 19. do 22. veljače 2015. godine na Beogradskom sajmu turizma na štandu Turističke zajednice ŽSB predstavljena je i promovirana ukupna turistička ponuda Središnje Bosne.

Štand Turističke zajednice KSB je bio izuzetno dobro posječen od strane posjetitelja sajma ali i brojnih turoperatora i turističkih agencija.

S određenim turističkim agencijama ostvareni su i konkretni dogovori o suradnji i u narednih nekoliko dana očekujemo dolazak skupine turista iz Valjeva na planinu Vlašić, a na proljeće je dogovorena i posjeta Italijanskog turoperatora koji je posebno zainteresiran za zimsko turističku (Raduša, Vlašić i Vranica) te banjsko-lječilišnu ponudu u Središnjoj Bosni kazao je za portal Vitez.info direktor Turističke zajednice naše županije gospodin Miroslav Matošević.

Beogradski sajam turizma je najveći i najkvalitetniji sajam turizma u regiji te je u budućem periodu nužno osigurati još kvalitetniji zajednički nastup javnog i privatnog sektora u cilju što kvalitetnije promidžbe turističke destinacije Središnje Bosne.