Turistička zajednica SBŽ zadovoljna zimskom sezonom

Zimska turistička sezona u Srednjobosanskoj županiji (SBŽ) bila je znatno uspješnija u odnosu na proteklu te su u Turističkoj zajednici izuzetno zadovoljni postignutim rezultatima, iako još zbrajaju podatke.

Iako još nemaju precizne podatke, u Turističkoj zajednici SBŽ-a kažu kako je prema njihovoj evidenciji u toj županiji registirrano 2.000 noćenja.

– Zahvaljujući obilnim snježnim padalinama uspjeli smo produžiti zimsku sezonu na svih sedam skijališta, tako da gostiju još ima. Najbolje rezultate, očekivano, ostvario je Skijaški centar Vlašić – kazao je direktor Turističke zajednice SBŽ-a Miroslav Matošević, naglasivši da povećani broj inozemnih gostiju potvrđuje kako je turistička promocija urodila plodom.

Kako kaže Matošević, turisti na Vlašiću su ove sezone imali uglavnom pohvale, iako se njihovi prigovori i dalje odnose na postojeće ski liftove.

Po njegovim informacijama, za iduću sezonu planirano je postavljanje novog četverosjeda na ski stazama Babanovac 1 i 2, nakon čega će, kako je kazao, Vlašić postati jedan od vodećih turistički centar u BiH.

Prethodni članakOmogućiti žrtvama seksualnog zlostavljanja dostojanstven život
Sljedeći članakHrvatski zastupnici u Europskom parlamentu traže ravnopravnost naroda i federalizaciju BiH