Turistička zajednica SBK/KSB učestvovala na sajmu Alpe-Adria 2015 u Sloveniji

U sklopu programskih aktivnosti Turističke zajednice naše županije, na sajmu “ALPE-ADRIA 2015” koji se održavao u Sloveniji, predstavljena je cjelokupna turistička ponuda Središnje Bosne. Sajam se održavao u Ljubljani a trajao je od 28. do 31. siječnja 2015. godine. Za sudjelovanje i učešće na ovom sajmu pozivnice su dobila sva turistička poduzeća i subjekti iz naše županije kako bi se što potpunije i bolje promovirala turistička ponuda Središnje Bosne. U sklopu štanda Turističke zajednice SBK/KSB, direktno su svoju ponudu potencijalnim posjetiteljima iz Slovenije ali i iz drugih zemalja predstavili i:

  • RC „Reumal“ Fojnica
  • Hotel „Blanca Resort&Spa“ Vlašić
  • „ALTERURAL“ Fojnica
  • JU „Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu“ Jajce

Veliki broj privatnih subjekata koji nije bio u mogućnosti uzeti učešće u ovom zajedničkom nastupu, dostavilo je svoje promidžbene materijale, koje je u njihovom interesu te u njihovo ime dodatno promovirala Turistička zajednica.

Sam štand Turističke zajednice SBK/KSB naše županije bio je veoma dobro posjećen, a posjetitelji su poseban interes pokazali za zimskom turističkom ponudom, kulturno-povijesnom baštinom, auto-kampovima, shopingom te banjsko-lječilišnim kapacitetima. Cilj Turističke zajednicejeste da u narednom periodu zajedničko učešće na sajmovima turizma uzmu i privatni i javni sektor, a vodeći se interesima privatnog sektora pri odabiru ciljanog turističkog tržišta kazao je za portal vitez.info direktor Turističke zajednice gospodin Miroslav Matošević.

Prethodni članakČlanovi HPD “Lipa” ponovno darivali OŠ “Bila”
Sljedeći članakDanas se obilježava svjetski dan borbe protiv raka