Turistička zajednica SBK/KSB učestvovala na sajmu Alpe-Adria 2015 u Sloveniji

U sklopu programskih aktivnosti Turističke zajednice naše županije, na sajmu “ALPE-ADRIA 2015” koji se održavao u Sloveniji, predstavljena je cjelokupna turistička ponuda Središnje Bosne. Sajam se održavao u Ljubljani a trajao je od 28. do 31. siječnja 2015. godine. Za sudjelovanje i učešće na ovom sajmu pozivnice su dobila sva turistička poduzeća i subjekti iz naše županije kako bi se što potpunije i bolje promovirala turistička ponuda Središnje Bosne. U sklopu štanda Turističke zajednice SBK/KSB, direktno su svoju ponudu potencijalnim posjetiteljima iz Slovenije ali i iz drugih zemalja predstavili i:

  • RC „Reumal“ Fojnica
  • Hotel „Blanca Resort&Spa“ Vlašić
  • „ALTERURAL“ Fojnica
  • JU „Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu“ Jajce

Veliki broj privatnih subjekata koji nije bio u mogućnosti uzeti učešće u ovom zajedničkom nastupu, dostavilo je svoje promidžbene materijale, koje je u njihovom interesu te u njihovo ime dodatno promovirala Turistička zajednica.

Sam štand Turističke zajednice SBK/KSB naše županije bio je veoma dobro posjećen, a posjetitelji su poseban interes pokazali za zimskom turističkom ponudom, kulturno-povijesnom baštinom, auto-kampovima, shopingom te banjsko-lječilišnim kapacitetima. Cilj Turističke zajednicejeste da u narednom periodu zajedničko učešće na sajmovima turizma uzmu i privatni i javni sektor, a vodeći se interesima privatnog sektora pri odabiru ciljanog turističkog tržišta kazao je za portal vitez.info direktor Turističke zajednice gospodin Miroslav Matošević.