Trodnevna manifestacija “Božić u Vitezu” počinje večeras

“Božić u Vitezu” kulturno-zabavni je događaj koji će svečano početi večeras u 18 sati, a trajat će sve do subote do 22:00.

Na inicijativu građana, udruga, društava i sportskih kolektiva, a uz pomoć Općine Vitez ova trodnevna manifestacija povodom božićnih blagdana održat će se na Gradskom trgu u Vitezu, s ciljem druženja i uživanja u blagdanskom duhu.

Organizatori su najavili svečano paljenje lampica na središnjem boru, uprizorenje živih jaslica, izložbeno-prodajne štandove rukotvorina, suvenira i božićnih delicija, te bogat kulturno-zabavni program.

Upalimo zajedno božićno svjetlo u našim srcima i na našim borićima. Upalimo zajedno lampice na Gradskom trgu, poželimo najljepše želje jedni drugima, uputimo lijepu riječ jedni drugima. Družimo se zajedno uz božićne pjesme, uz zabavnu glazbu, tradicionalno kuhano vino i kobasice, bogat prigodni program. Srcem organizirano, vrijednim ručicama ukrašeno, ljubavlju optočeno, prijateljstvom okrunjeno… to neka bude naš Božić u Vitezu”, poručili su organizatori.

Prethodni članakBiH zbog kolektivnih ugovora radnicima dužna više od 800 milijuna eura
Sljedeći članakNa Vlašiću održana radionica o obnovljivim izvorima energije