Tri filmska dana u Vitezu

Od 20. – 22. studenog u Kinu Vitez prikazat će se šest filmskih hitova. Ljubitelje kino filmova u Vitezu očekuje izuzetno bogat filmski tjedan. 

U okviru Operacije kino, koju Kino Vitez realizira u suradnji sa Sarajevo film festivalom bit će prikazana četiri atraktivna filmska naslova. Tako će u četvrtak 20. studenog u terminima od 18:00 i 20:00 sati u kino dvorani Vitez biti prikazani filmovi – HRABRI AUTIĆ PLODI, te film MOSTOVI SARAJEVA.

U okviru Operacije kino u petak 21. studenog od 18:00 sati slijedi atraktivni gruzijski film „U PROCVATU“, a posebno atraktivan naslov je crnogorski film VARVARI, tinejdžerska drama o odrastanju. Pojedinačna cijena ulaznice za filmove je 2 KM, a set ulaznica za sva četiri filma iznosi 6 KM.

Posebna ponuda za sve ljubitelje kino filmova su i filmski naslovi pripremljeni za subotu 22. studenog u okviru standardne ponude Kino Viteza. Od 18:00 sati najmlađi posjetitelji mogu uživati u sinkroniziranoj 3D projekciji popularne Pčelice Maje – film PRIJATELJSTVO JE SLAĐE OD MEDA, dok će svi ljubitelji filmske atrakcije već od 20:00 sati moći uživati u filmskom mega hitu – DRAKULA, NEISPRIČANA PRIČA.

 

https://www.youtube.com/watch?v=a_5k5AWpQ5I