Treneri složni: Apsolutno zaslužena pobjeda Viteza nad Slavijom

Nakon susreta Viteza i Slavije (3:0) puno više razloga za zadovoljstvo imao je trener nogometaša Viteza, koji su novom i uvjerljivom pobjedom zasjeli na deseto mjesto. Ova pobjeda je Vitežanima donijela mir pred gostovanje u Širokom Brijegu.Trener Slavije Božičić čestitao je Vitežanima na zasluženoj pobjedi i zaželio im nastavak u nastavku prvenstva.

“Čestitam kolegi Miši i ekipi Viteza na apsolutno zasluženoj pobjedi. Suvišno je bilo što reći, mi smo zaista, pogotovo u prvom dijelu, katastrofalno stajali na terenu. Pogotovo smo u prekidima imali jako loše reakcije, što je Vitez znalački iskoristio. U drugom dijelu smo malo bolje zaigrali, međutim protiv danas odličnog Viteza to jednostavno nije bilo dovoljno dobro i meni ne preostaje nego još jednom čestitati Vitežanima na zasluženoj pobjedi”, rekao je trener Slavije, Slaviša Božičić.

Miše nije krio zadovoljstvo.

“Mišljenja sam kako smo apsolutno zasluženo pobijedili. Dominirali smo u sredini terena, što nam je i bio cilj. Prvi gol dali smo iz onoga što stalno vježbamo na treningu, iz prekida. Drugim golom smo utakmicu doveli u mirne vode. U drugom dijelu smo jednom strpljivom i pametnom igrom utakmicu mirno priveli kraju, te iz još nekoliko prilika i treći put poentirali. Ekipi Slavije čestitam na korektnoj igri”, poručio je nakon susreta Miše.