Trener Škole nogometa “Romari” završio edukaciju Coerver Coaching

Jedan od trenera Škole nogometa ‘Romari’, Boris Grbavac, početkom lipnja je polazio poznatu i svjetski priznatu intenzivnu edukaciju pod nazivom Coerver® Coaching Youth Diploma u Novom Sadu, namijenjenu isključivo za rad s djecom uzrasta od 6 do 17 godina…

“Tajne” Coerver® Coaching-a, koje se koriste već 30 godina, imaju za cilj poboljšanje osobnog trenerskog umijeća. Inovativan i zabavan trening primarna je odlika škole nogometa, a certificirani treneri znanje i umijeće na igrače, polaznike škole, prenose kroz program po kojem radi ‘Romari’.

Edukaciju, na kojoj je bio trener Grbavac, vodio je Coerver® Coaching Senior Instruktor Scott Wright – Coerver® Coaching UK direktor, koji je već dugo godina u spomenutoj kompaniji, te surađuje i educira trenere svih akademija u klubovima Premijer lige.

Primjerice radi, ovu metodu FC Arsenal koristi već 16 godina. Inače, Scott Wrigth je, uz ostalo, bio i privatni trener poznatih nogometaša kao Garetha Balea i Micah Richardsa. Od prošlog tjedna, ova metoda je usvojena i u Školi nogometa “Romari” u Vitezu.

Diploma, kao i sav potreban edukacijski materijal omogućavaju trenerima ove škole da s djecom rade upotrebljavajući najbolje prakse iz svijeta nogometa.

“Romari” u ovom trenutku, raspolaže nizom materijala za treninge kao što su:

  • 41 varijacija zagrijavanja s vježbama za osjećaj za loptu
  • 34 vježbe brzine sa i bez lopte
  • 26 varijanti igre 1v1
  • 46 varijanti grupnih igara i igara na skraćenom prostoru
  • 27 varijanti za domaći zadatak

Prema riječima vrsnog trenera Wrigtha, od ove metode dobrobit imaju svi, ponajviše djeca, a zatim treneri i roditelji. Više o samoj metodi i načinu rada s djecom možete saznati posjetom Školi nogometa “Romari” .

Prethodni članakPoplave odnijele 4,5 mlrd. KM, godišnje proračune FBiH i RS-a
Sljedeći članakNikola Prce poslao emotivnu poruku svim bh. navijačima