Treća samostalna izložba Mirka Franjića

Zanimljiva izložba umjetničke fotografije, treća samostalna Vitežanina Mirka Franjića, u četvrtak navečer otvorena je u Klubu HKD Napredak, podružnica Vitez.

Autor je, iako se fotografijom bavi amaterski, vrlo uspješan, izlaže u zemlji i inozemstvu i dobitnik je brojnih domaćih i inozemnih priznanja i nagrada.

Na izložbi u Vitezu izložio je pedesetak fotografija, portreta i pejsaža. O autoru izložbe i o njegovim izloženim fotografijama govorio je poznati kulturni djelatni i književnik, Anto Zirdum, istaknuvši i vrhunski autorov izbor, a kada su u pitanju pejsaži označio ih je „fascinacijom boja, svjetlosti, detalja…“ što Mirko kroz svoje fotografije prezentira javnosti.

Za posjetitelje izložbe priređen je i prigodan kulturni program, a izložbu, koja će biti otvorena do 16. svibnja, otvorio je predsjednik HKD Napredak u Vitezu, Zoran Kupreškić.

Prethodni članakHumac, Počitelj i Vranduk na markama HP Mostar
Sljedeći članakOvogodišnja kampanja Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) u borbi protiv pušenja, obilježava se pod nazivom: „Duhan-prijetnja razvoju“