TRAVNIK: U subotu u naselju Polje V. revijalni malonogometni turnir “NK Lašva 2021”

Nakon jednogodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa u subotu, 7. kolovoza 2021. godine na stadionu NK Lašva u travničkom naselju Polje organizira se peti po redu revijalni malonogometni turnir “NK LAŠVA 2021” u organizaciji Udruge za humani i održivi razvoj “Naše Polje”.

Malonogometni turnir “NK Lašva” organizira se u spomen nekad lokalno slavnog kluba s travničkih prostora koji je iznjedrio brojne nogometaše, te kluba koji je okupljao sve generacije travničkog kraja, ljubitelje nogometa, sporta, zabave i druženja. Uz nogometnu igru, NK “Lašvu” pratili su i kulturni-zabavni programi koji su se organizirali u prostorijama kluba, kao i u Domu kulture “Ivo Andrić” u Docu.

Peti po redu revijalni turnir sportsko-zabavnog karaktera organizira se povodom patrona župe Dolac s ciljem obnavljanja starih prijateljstava, sjećanja na nekadašnji uspješni travnički nogometni klub “NK Lašva” kao i rađanja novih ideja koje će biti u korist svih žitelja ovoga kraja.

Organizatori pozivaju sve prijatelje naselja Polje i NK “Lašva”, žitelje Travnika, Novog Travnika i Viteza, kao i posjetitelje iz dijaspore da subotu iskoriste za druženje u mjestu koje je nekada slovilo kao centar okupljanja ovoga kraja. U sportskom sadržaju nastupaju veterani i omladinski sastavi lašvanskog kraja.

U zabavnom dijelu programa uz roštilj i hladno piće zabavljat će vas “Apparenza Acoustic bend” iz Travnika.