TRAVNIK: U petak predstava “Kakva ti je žena takav ti je život”

‘’KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT’’ je predstava koja ozbiljno utiče na psiho-fizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u stomaku od smijeha, izaziva veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smijeha. Ova predstava će vas natjerati da razmislite dobro o sebi i svijetu koji vas okružuje. Mi smo generacija koja ne želi vezu…

Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Željeli bismo poručiti svoju srodnu dušu ‘’online’’. Čitamo ‘’5 načina kako da znaš da mu se sviđaš’’ i ‘’7 načina kako da je osvojiš’’ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekt na internetu. Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu. Želimo fasadu veze bez truda, držanje za ruke bez gledanja u oči, odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora, obećanje bez stvarne prosvijećenosti.

Želimo proslaviti godišnjicu bez onih 365 dana koji vode do nje. Igramo igre bez pobjednika i na kraju ostanemo sami. Želimo tu ljubav kao iz filma ali ništa ne činimo. Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način. Ovo je predstava koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Organizator je udruga PRONT i portal Centralna.ba.

Ulaznice po cijeni od 15 KM možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: 

– Zavičajni muzej Travnik
– Ulaz u Stari grad
– Centar za kulturu Travnik
– caffe pizzeria Venezia Novi Travnik
– Online preko Kupikartu.ba.

Prethodni članakDOLINA SREĆE: Večeras spektakularni koncert Darka Lazića!
Sljedeći članakNOVA BILA: U nedjelju mlada misa fra Nikole Matoševića