Travnik i ove godine domaćin noćne utrke

“Najveća mala utrka u BiH”, kako je nazvana prošle godine, i ovaj put će biti duga pet kilometara, a prijaviti se mogu svi zainteresirani

Travnik će i ove godine biti domaćin noćne utrke, koju 26. kolovoza organizira Centar za edukaciju mladih (CEM).

“Najveća mala utrka u BiH”, kako je nazvana prošle godine, i ovaj put će biti duga pet kilometara, a prijaviti se mogu svi zainteresirani, bez obzira radi li se o profesionalcima ili rekreativcima.

Pokrovitelji kotizacija za prvih 500 prijavljenih trkača za ovogodišnju utrku su CEM i Općina Travnik.

– Ohrabreni odličnim rezultatima prve “Pharmamed Travnik noćne utrke”, odlučili smo ponovo bh. građanima pokloniti ovaj jedinstven događaj. Ove godine će i najmlađi imati priliku sudjelovati u vlastitoj utrci dužine 400 metara, čiji je generalni pokrovitelj Helen Doron English Travnik – priopćio je CEM.

Prošlogodišnja utrka zabilježila je izuzetno dobar odziv natjecatelja, njih oko 500 se prijavilo za sudjelovanje, a 300 ih je uspjelo istrčati cjelokupnu dionicu.

Ovogodišnja “Pharmamed Travnik noćna utrka” bit će posvećena zagovaranju ljudskih prava, posebno žena, djece i mladih, kao ranjivih grupa unutar društva.

Za sudjelovanje se moguće prijaviti putem web-stranice www.travniknocnautrka.ba, a sve informacije dostupne su i na Facebook stranici “Travnik noćna utrka”.

Start utrke predviđen je u 20 sati, ispred Centra za edukaciju mladih.

Prijave za “Helen Doron Kids Run” bit će otvorene 26. kolovoza od 12 sati.

Prethodni članakNAKON SEDAM MJESECI: Nirmela Kurtović se vratila u Bosnu i Hercegovinu
Sljedeći članakFOTO: Mošunjsko ljeto ponudilo bogat program i okupilo tisuće ljudi na Plandovu