TRAVNIK: Čarobna noć uz Amiru Medunjanin na tvrđavi Stari grad

Unutar zidina jedne od najljepših bh. srednjovjekovnih tvrđava, Stari grad u Travniku sinoć su do kasnih večernjih sati odzvanjali najljepši taktovi naših najpoznatijih sevdalinki, ali i brojnih drugih prekrasnih evergrin hitova.

Naša najpoznatija bh. diva sevdaha neprisnovenog glasa Amira Medunjanin uz pratnju sjajnog Boška Jovića na gitari, za oko 700 posjetitelja iz različitih dijelova BiH, priredila je čarobnu glazbenu noć za pamćenje.

Pored predviđenog repertoara, Amira i Boško nisu odoljeli ni brojnim nagovještajima pjesama publike te su tako posjetiteljima ispunjavali i različite glazbene želje. I baš tako, kako to kaže Amirina pjesma “Pjevat ćemo šta nam srce zna”, desila se magija, te su se sasvim spontano uglas s publikom prisjetili najljepših bh. sevdalinki, Vajte, Silvane Armenulić, Kemala Montena, Josipe Lisac, Olivera Dragojevića, Tome Zdravkovića, ali i Branimira Štulića.

Bošku i Amiri, neplanirano iz publike, pridružio se i vrhunski bas gitarista i glazbeni pedagog koji živi i radi u Hrvatskoj, Zvjezdan Marjanović-Zveki, rođeni Travničanin te dodatno uveličao sinoćnji koncert.

Vrhunski taktovi na gitari, Amirin čaroban glas i unikatan ambijent tvrđave Stari grad, doprinijeli su da Travnik i brojni posjetitelji utonu u sevdah i uživaju u prekrasnoj noći u samom srcu BiH.

Prethodni članakŽena s quadom sletjela s makadama i poginula
Sljedeći članakU nedjelju nastupa Nova hidžretska 1443. godina