Travničanin uhićen zbog smrti državljanke Srbije

Travničanin čiji su inicijali Z.G. (46) uhićen je zbog sumnje da je tridesetpetogodišnja T.J. državljanka Srbije s prebivalištem u Kaknju, koja je bila u njegovom automobilu, podlegla uslijed ozljeda zadobivenih od udara vozila.

Policiji u Travniku jutros je prijavljeno da je na lokalnoj cesti u mjestu Gornje Putićevo pronađeno tijelo mlađe ženske osobe, a na licu mjesta policija je zatekla osobu čiji su inicijali Z.G. (46) iz Travnika i njegovo vozilo “Passat”, kao i tijelo tridesetpetogodišnje T.J., prenosi “Dnevni avaz”.

Nakon očevida, koji su obavili pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije, Travničanin Z.G. je uhićen i nad njim je izvršena kriminalistička obrada.

Osumnjičeni Z.G. je, kako se navodi, zadržan u policiji, a dežurni županijski tužitelj naredio je da se obavi obdukcija da bi se utvrdio točan uzrok smrti državljanke Srbije, prenosi Srna.

Kako je za ‘Avaz’ potvrdio glasnogovornik MUP-a SBŽ Rusmir Prohan, policija sumnja da se radi o ubojstvu. Naime, Zoran G. bio je u ljubavnoj vezi s pregaženom ženom, te se sumnja da ju je pregazio nakon svađe, piše Bljesak.