Tragedija potresla Središnju Bosnu, A.V. (48) izvršio samoubojstvo

Anzelmo Vučić (1973.) je u svojoj obiteljskoj kući u Gromiljaku izvršio samoubojstvo vješanjem. Ovu tužnu vijest potvrdili su nam članovi njegove obitelji. 48-godišnji Anzelmo Vučić hrvatski je branitelj koji je poput mnogih obolio od postraumatskog stresnog poremećaja, PTSP-a.

U posljednje vrijeme povukao se i rijetko je izlazio piše Artinfo.ba. Na žalost, digao je ruku na sebe potvrđujući još jednom da je PTSP ozbiljna bolest koja svakodnevno odnosi živote. Anzelmov otac invalid je Domovinskog rata, brat Goran ubijen je u rujnu 2008. godine te je njegova smrt samo jedna u nizu tragedija koje su pogodile ovu obitelj.

Smrt Anzelma Vučića članovi njegove obitelji prijavili su Policijskoj stanici Kiseljak, čiji su djelatnici obavili očevid, potvrdio nam je glasnogovornik MUP-a Srednjobosanske županije Hasan Hodžić.

„Oko deset sati Policijskoj stanici Kiseljak prijavljeno je da je jedna osoba u naselju Gromiljak izvršila samoubojstvo vješanjem. Djelatnici PS Kiseljak izašli su na mjesto događaja te o slučaju izvijestili Županijsko tužiteljstvo u Travniku“, pojasnio nam je Hodžić detalje uobičajene procedure nakon prijave samoubojstva.

Prethodni članakNOVA BILA: Večeras započinje Regionalni festival monodrame “inBox”
Sljedeći članakVažna obavijest iz Doma zdravlja Vitez!