Torcida Vitez u nedjelju proslavlja 18. rođendan i poziva na feštu i spektakularan vatromet

Viteška Torcida, najbrojnija, najorganiziranija i najstarija navijačka skupina u Vitezu, danas puni 18 godina. Iako su brojni Vitežani privrženi “biloj boji” od kad je Hajduka, a Torcida najstarija navijačka skupina u Europi, Klub navijača Hajduka “Torcida” Vitez službeno je osnovan 1. rujna 2003. godine.

Torcida Vitez je puno puta pokazala svoju neizmjernu ljubav prema Hajduku iz Splita, a tomu svjedoči nekoliko lijepih grafita koji su posvećeni upravo omiljenom klubu većine Vitežana.

Drage članice, članovi Hajduka, ljubitelji “bile boje” i naši sugrađani, Torcida Vitez vas poziva na proslavu svog 18. rođendana!
Na današnji dan, prije točno 18 godina, službeno je utemeljen Klub navijača Hajduka, Torcida” Vitez. Iako su brojni Vitežani privrženi “biloj boji” od kad je Hajduka, a Torcida najstarija navijačka skupina u Europi utemeljena 1950. godine, naš KNH “Torcida” Vitez registriran je 1. rujna 2003. godine.

Ponosni na svoju privrženost splitskim Bilim s radošću vas sve pozivamo da u nedjelju, 5. rujna već od 18,00 sati budete dio proslave našeg rođendana! Proslava će biti održana kod grafita Torcide Vitez i u prostorijama KNH “Torcida” Vitez! Sve vas očekuje sjajna zabava, uz besplatan roštilj i piće, a posebno iznenađenje bit će, još uvijek, nezapamćen vatromet u našem Vitezu!

HŽV! 🔴🔵”, poruka je Torcide Vitez.

Podsjetimo, Torcida Vitez je 28. listopada spektakularnim vatrometom obilježila 70 godina postojanja najstarije navijačke skupine u Europi, Torcide. U videu koji donosimo možete se prisjetiti kako je to izgledalo.

Prethodni članakZa šest mjeseci BiH napustilo 81.000 ljudi
Sljedeći članakOŠ “BILA”: Obavijest o početku nastave i raspored smjena