Torcida Vitez: U nedjelju 23. veljače učlanjenje u Hajduk, članske gotove na licu mjesta

Torcida Vitez uputila je poziv za učlanjenje u Hajduk, kao i u Torcidu Vitez. Svi koji žele biti članovi Hajduka imat će za to priliku u nedjelju, 23. veljače 2019. godine od 12 do 16 sati, kada će se u prostorijama KNH Torcida Vitez vršiti učlanjivanje. Ono što je svakako zanimljivo je da će članske iskaznice za Naš Hajduk biti izrađivane na licu mjesta.

“Hvala dragim prijateljima iz Našeg Hajduka, koji će u nedjelju biti u Vitezu i odmah izrađivati članske iskaznice. Hvala i svim dosadašnjim članovima, ali i onima koji će u nedjelju, 23. veljače ponovno pokazati svoju ljubav prema voljenom klubu”, kazao je za vitez.info Dejan Križanac, predsjednik Torcide Vitez.

Godišnja članarina za Naš Hajduk iznosi 100 kn/ 25 KM za sve punoljetne osobe, a 50 kn/ 12,50 KM za sve maloljetne osobe. Godišnja članarina za Torcidu Vitez iznosi 10 KM. Napominjemo kako imate mogućnost biti članovi i Hajduka i Torcide Vitez.

Ukoliko se odlučite za obiteljsku pretplatu za Hajduk, punoljetni nositelj pretplate plaća puni iznos, a na sve ostale članove najuže obitelji koji postaju članovi imate 20% popusta.

“Tebi pripadam – HŽV!”, poručili su iz Torcide Vitez.

Prethodni članakVlada SBŽ-a pomaže općinama u saniranju štete od prirodnih nesreća
Sljedeći članakPredstavnici MK Vitezovi MM Vitez i Udruženje Svjetlo Vitez posjetili su Slavena Pojavnika iz Zenice