Torcida Vitez osvojila Torcida kup Središnje Bosne 2020., DPH Travnik sjajan domaćin


Torcida Vitez pobkednik je ovogodišnjeg Torcida kupa Središnje Bosne, koji je u nedjelju 2. kolovoza, održan u Travniku. Ovogodišnji Torcida kup Središnje Bosne održan je na malonogometnom igralištu Katoličkog školskog centra “Petar Barbarić” Travnik.

Organizator Torcida kupa Središnje Bosne 2020. Društvo prijatelja Hajduka Travnik pokazao se kao odličan domaćin te zaslužuju sve pohvale za sjajnu organizaciju.

“Čestitamo našim dragim prijateljima i susjedima iz Torcide Vitez na zasluženom prvom mjestu. Raduje nas da je sve proteklo u najboljem redu, uz odličan nogomet, ali i vrhunsko druženje navijača najvećega hrvatskoga kluba, Hajduka iz Splita. Hvala svima i radujemo se sljedećem Torcida kupu Središnje Bosne”, poručili su iz DPH Travnik.

Prekinuto finale 😉 😉

Posted by Društvo prijatelja Hajduka Travnik on Nedjelja, 2. August 2020.

Tradicionalni Torcida kup Središnja Bosna okupi navijače splitskog Hajduka iz Središnje Bosne, a uz nogomet sve Torcidaše, kao i svake godine, dočekala je odlična zabava i druženje uz bogatu trpezu.

“iskrene čestitke našoj ekipi na sjajnom rezultatu. Pehar za osvojeno prvo mjesto nakon 6 godina ponovno je kod nas. Hvala DPH Travnik na vrhunskoj organizaciji, kao i svim ekipama na odličnom ambijentu. Hajduk živi vječno!”, kazali su iz Torcide Vitez.

Torcida Vitez pobjednik Torcida kupa Središnje Bosne 2020.