Torcida Vitez organizator i domaćin 4. Torcida kupa

Klub navijača Hajduka “Torcida Vitez” organizira malonogometni turnir podružnica Torcide iz Središnje Bosne, koji će biti održan u nedjelju, 3. kolovoza. Na turniru će nastupiti deset ekipa Torcide iz Središnje Bosne, a utakmice će biti odigrati na malonogometnom igralištu kod Gradske sportske dvorane u Vitezu.

Ovo je četvrti turnir podružnica Torcide iz Središnje Bosne, a na prethodna tri pobjedu je slavila ekipa Torcide Vitez, koja će u tako u Vitezu braniti trostruku titulu.

„Ovo je prije svega prijateljski susret navijača Hajduka iz Središnje Bosne, na kojemu se uz nogomet malo i zapjeva, zasvira, a i nazdravi. Radujemo se ovogodišnjem Torcida kupu i ovim putem pozivamo sve navijače Hajduka iz Središnje Bosne da nam se u nedjelju pridruže. Nastojat ćemo biti jednako dobri domaćini kako su to bili i naši prethodnici, a pokušat ćemo napraviti i korak dalje. Turnir će imati i humanitarni karakter, a prikupljeni novac bit će darovan Centru za djecu s poteškoćama u razvoju „Duga“ iz Novog Travnika“, istaknuli su iz KNH “Torcida Vitez”, koji su ovogodišnji domaćini Torcida kupa.