Torcida Vitez iznenadila i oduševila Bile tiće: „Ja mislim da sve ovo sanjam“

Romari Joma Cup 2019 održan proteklog vikenda u Vitezu ponudio je sjajne utakmice i odličan nogomet, mladih nogometaša iz više od 20 ekipa. Publici su se predstavili igrači generacija U8, U9, U10, U11 i U12.

Uz rezultate, o kojima smo već ranije pisali, posebno je bilo zanimljivo vidjeti i brojnu publiku na tribinama, a broj je bio veći nego na pojedinim utakmicama Premijer lige BiH.

Posebnu draž ovogodišnjem turniru dala je i Torcida Vitez, koja je organizirano došla podržati mlade igrače Hajduka, iz generacije U8. Naime, u grupnoj fazi na utakmici Romari – Hajduk, kasnijih finalista, viteški Torcidaši su došli podržati Bile tiće. Potpore na tribinama nije nedostajalo ni mladim nogometašima NK „Romari“, što je ovu utakmicu učinilo zbilja spektakularnom.

Nakon utakmice mladi igrači Hajduka, koji su nošeni potporom s tribina ostvarili pobjedu 1:0, zajedno su navijali s Torcidom Vitez, zajedno pjevali i slikali se. Upriličena je i posjeta Klubu navijača Hajduka Torcida Vitez, gdje je ponovno priređen spektakl mladim igračima Hajduka. Upaljene su baklje, ponovno se pjevalo i navijalo, a nakon što su se osvježili uslijedilo je zajedničko slikanje i povratak na turnir.

„Ja mislim da sve ovo sanjam“, riječi su mladog igrača Hajduka, koji, kao i većina njegovih suigrača, nije mogao skriti oduševljenje i iznenađenje koje je doživio.

Oduševljeni su bili i treneri ove selekcije, koji su naglasili kako su vrlo ugodno iznenađeni uvjetima, kvalitetom turnira te prijemom, kako od strane domaćina, tako i Torcide Vitez, na čemu su se i zahvalili.

Dodajmo kako su u finalnom susretu ponovno igrali ekipe Romari i Hajduk, a ovoga su puta pobjedu rezultatom 2:1 slavili mladi nogometaši NK „Romari“ te tako osvojili turnir.