Torcida Fojnica vrhunski domaćin fenomenalnog Torcida kupa Središnja Bosna

Fojnica je bila domaćin 8. po redu Torcida kupa Središnja Bosna. Fenomenalan ugođaj i vrhunski navijački ambijent obilježili su ovogodišnji Torcida kup, a Torcida Fojnica je bila odličan domaćin.

Fojnička Torcida je vrhunskom organizacijom i dobrodošlicom dočekala navijače Hajduka iz Kiseljaka, Uskoplja, Kreševa, Žepča, Lepenice, Busovače i Viteza. Posebni gosti ovogodišnjeg kupa bili su pripadnici Torcide iz Slavonskog Broda.

Dok su se, uz adekvatnu logistiku, oko terena smjenjivale hajdučke navijačke pjesme, na užarenom asfaltu su odigravane utakmice malog nogometa. Svim momčadima uručene su zahvalnice za sudjelovanje. Treće mjesto zauzela je Torcida Busovača, drugo mjesto je pripalo Torcidi Kreševo a pobjednički pehar je privremeno zasluženo ostao u posjedu Torcide Fojnica. Za najboljeg igrača Torcida Kupa proglašen je talentirani Josip Katava iz Torcide Lepenica.

Iako, nisu bili među tri prvoplasirane ekipe, svakako najbrojniji i najbučniji bili su članovi Torcide Vitez. Domaćinstvo narednog Torcida Kupa 2019. je preuzela Torcida Žepče.

Iz Torcide Fojnica zahvalili su se svim prijateljima Hajduka koji su pomogli da kup održi na ovako kvalitetan način u besprijekornom spotskom ozračju.