Tijelu ni traga, sve više ljudi u potrazi za Amarom Kozlićem

Osmi dan potrage za tijelom Amara Kozlića, mladića iz Zenice koji je nastradao sa dva prijatelja u tragičnoj prometnoj nesreći pri povratku iz Viteza, završen je ponovno bez mnogo uspjeha.
Kako je za medije rekao Senaid Hasić, zapovjednik Specijalne policijske jedinice Zenica, policijski službenici Ministarstva za unutarnje poslove Zeničko-dobojskog kantona, uz podršku nekoliko spasilačkih timova, pretražili su i danas korita i obale rijeka Lašve i Bosne.
Nažalost, ni današnja potraga od mjesta pronalaska automobila pa sve do takozvane brane ispod Zenice nije urodila plodom, te su se sve jedinice uključene u potragu vratile u svoje baze. Ipak, nadu u skori pronalazak tijela ulijeva sve veća uključenost raznih spasilačkih ekipa, te su tako danas, osim Specijalne policijske jedinice Zenice, a u potragu bili uključeni i Jedinica za podršku MUP-a SBK-a, te rafting udruženja Bosna iz Zenice i Eko-Viking iz Visokog.
Svima njima posao dodatno otežava niska temperatura vode, te brzi tok rijeke Lašve, kao i zamućena voda, zbog čega je ova akcija potrage još uvijek bez uspjeha.
Podsjećamo, mladići Amar Kozlić, Husein Delić i Almen Begović, svi iz Zenice, tijekom 4. veljače su posjetili su diskoteku Label u Vitezu. Nakon toga gubi im se svaki trag, a njihovi roditelji su nestanak prijavili u nedjelju, 5. veljače. Dan nakon toga policijski službenici Specijalne jedinice MUP-a ZDK-a pronašli su u rijeci Lašvi automobil u kojem su se nalazila dva tijela.
Osmog veljače je u naselju Janjići kod Zenice obavljen ukop dvojice nastradalih mladića Huseina Delića i Almena Begovića.

Prethodni članakUsuglašen novi zakon o policijskim službenicima BiH
Sljedeći članakPrognoza do kraja veljače: Temperatura i do 16 stupnjeva