Tijekom vikenda u Vitezu dva razbojništva

Tijekom proteklog vikenda na području općine Vitez dogodila su se dva razbojništva. Razbojnici su fizički napali radnicu kladionice “5 Plus” na Željezničkoj stanici te uz prijetnju oružjem izvršili pljačku, također uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkana je bnzinska crpka Petrol u Šantićima.

Dana 21. studenog u 21:20 sati u policijsku postaju Vitez prijavljeno je razbojništvo u sportskoj kladionici „5 PLUS“ u mjestu Željeznička stanica u općini Vitez, od strane 2 nepoznate muške osobe naoružane vatrenim oružjem, s „fantomkama“ na glavama. Izvršioci su radnicu udarili otvorenom pesnicom u predjelu lica, te joj uz prijetnju oružja oteli 2 mobitela i dnevni pazar kladionice. Nakon izvršenja krivičnog djela, udaljili su se u nepoznatom pravcu, a policijskim patrolama je naređena blokada puteva i pretraga terena. Uviđaj je izvršen od strane službenika krim policije policijske uprave Travnik, koji poduzimaju i druge istražne radnje na otkrivanju izvršioca.

Dana 23. studenog oko 21:30 sati izvršeno je razbojništvo nad radnicima benzinske pumpe „Petrol“ u mjestu Šantići također u općini Vitez. Prema prijavi koja je zaprimljena u policijskoj postaji Vitez, razbojništvo su izvršile 2 maskirane muške osobe, od kojih je jedna bila naoružana vatrenim oružjem. Izvršioci su uz prijetnju oružja od radnika oteli novac od dnevnog pazara u neutvrđenom iznosu, a u tijeku su istražne radnje na otkrivanju izvršioca ovog krivičnog djela.

Prethodni članakNa izborima prošlo premalo žena
Sljedeći članakKardiovaskularne bolesti smrtonosne u BiH