Tijekom proteklog dana u Središnjoj Bosni 14 novooboljelih od Covid-19

U Federaciji BiH tijekom posljednja 24 sata testirano je 885 uzoraka, od kojih je 173 pozitivno na SARS-CoV-2. Oporavljenih je 230 osoba.

Novi slučajevi registrirani su u Unsko-sanskoj, Srednjobosanskoj, Tuzlanskoj, Zeničko-dobojskoj, Hercegovačko-neretvanskoj, Zapadnohercegovačkoj, Posavskoj, Herceg-bosanskoj i Županiji Sarajevo.

Iz ŽSB tijekom proteklog dana testirano je 14 osoba i svi testovi su pozitivni. Šest novooboljelih je u Travniku, četiri u Kiseljaku, u Donjem Vakufu dva, a Kreševu i Jajcu po jedan.

Dosad je testirano ukupno 101.296 uzoraka, a SARS-CoV-2 je potvrđen kod 9.483 osobe.

Zaključno s današnjim danom, u Federaciji BiH oporavljeno je 5.928 pacijenata, dok je trenutno aktivno 3.310 slučajeva pozitivnih na SARS-CoV-2.

– Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljena su, u posljednja 24 sata, dva smrtna ishoda. Preminuli su muškarac iz Cazina i žena iz Sarajeva. Preminuli pacijenti iz Zeničko-dobojskog kantona još nisu prijavljeni Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH. S današnjim danom, ukupan broj smrtnih ishoda na području Federacije BiH je 245, od toga 157 osoba je muškog i 88 ženskog spola – navode iz Zavoda za javno zdravstvo FBiH u presjeku stanja u 12 sati epidemiološke situacije u Federaciji BiH.

Prethodni članakKardinal Puljić: Crkve se više neće zatvarati. S odanošću Majci Božjoj očuvali smo identitet, zato je zovemo Kraljicom Hrvata
Sljedeći članakNekadašnji igrač NK “Nova Bila” Stjepan Čurak uz pomoć prijatelja pomogao rad ovoga kluba