Tijekom 24 sata u srednjoj Bosni tri teške krađe i šest kaznenih djela

Protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljeno je šest kaznenih djela, a radi se o tri teške krađe, dva kaznena djela nasilja u obitelji i kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti.

Službenici policijske stanice Bugojno otkrili su izvršitelja kaznenog djela teške krađe. Nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću u ulici Poljice III, općina Bugojno i ukrao kućni audio uređaj sa dodatnom opremom. Osumnjičeni za ovo kazneno djelo je Z.G. iz Bugojna, rođen 1986. godine, protiv kojeg su poduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

Službenici policijske stanice Jajce su otkrili izvršitelja kaznenog djela krađe. Nepoznata osoba je u općoj bolnici Jajce od I.M. iz Jajca, ukrala novčanik s osobnim dokumentima i bankovnom karticom. Nakon izvršene kriminalističke obrade i analitički prikupljenih tragova i saznanja nadzorne kamere s bankomata došlo se do saznanja da je počinitelj navedenog kaznenog djela M.R, rođen 1970. godine iz Prijedora.

Protiv počinitelja je podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu Travnik, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije.

Prethodni članakJutros u prometnoj nesreći u Travniku jedna osoba smrtno stradala
Sljedeći članakPronađeno tijelo koje odgovara opisu nestalog Srećka Pavlovića