Thermoflux iz Jajca osvojio prestižnu nagradu za dizajn na sajmu ISH u Njemačkoj

Predstavnici poduzeća Ecos ovaj su tjedan posjetili najveći svjetski sajam u oblasti kupaonica, gradnje, energije, rashladnih sistema i obnovljivih izvora energije ISH Frankfurt.

Jedan od izlagača na sajmu bio je i ThermoFLUX – poduzeće iz Jajca koje se bavi proizvodnjom svih vrsta kotlova, a jedan je od Ecosovih najvećih dobavljača. ThermoFLUX je svrstan na 1181 mjesto od 5000 najbrže rastućih privatnih poduzeća u Europi po izboru magazina Inc. Magazine, a kvalitetnim proizvodima i dizajnom nametnuli su se i zapadnoeuropskom tržištu. 

ThermoFLUX sajam ISH u Frankfurtu na Majni (Njemačka) posjećuje po drugi put i jedino je poduzeće iz Bosne i Hercegovine koje je ikada izlagalo na tom sajmu. Ove godine je ThermoFLUX na sajmu predstavio dvije inovacije – potpuno automatski kotao na pelet „Eco Logic“ te kotao na pelet i sječku „Eco Chip“.

Ove su godine na sajmu ISH Frankfurt za kotao Eco Logic dobili i prestižnu nagradu Design Plus powered by ISH gdje su osnovni kriteriji prilikom izbora bili: kvaliteta izrade, koncept, inovacija, izbor materijala te tehnički i ekološki aspekti. Na nagradu Design plus powered by ISH 2015 bilo je nominirano: 114 poduzeća (65 stranih i 49 njemačkih) sa 178 proizvoda (94 stranih i 84 njemačkih) a nagrađena su 34 poduzeća/proizvoda (18 stranih i 16 njemačkih) između ostalog i BH brend ThermoFLUX s kotlom Eco Logic.

Nagrađeni kotao Eco Logic uskoro će se naći u prodaji u BiH a iz ThermoFLUX-a napominju da očekuju jako dobru prodaju s obzirom da je ovo prvi potpuno automatski kotao na pelet na našem tržištu. U izložbeno prodajno salonu Ecos iz Viteza možete pronaći veliki izbor kotlova ThermoFLUX.

Reklama