Thermoflux iz Jajca dobitnik Design Plus Award nagrade na ISH sajmu u Frankfurtu

Thermoflux iz Jajca je sa svojim austrijskim brendom Firevision nastupio na ISH sajmu u Frankfurtu gdje su sa svojim novim kaminom na pelet Agnes osvojili prestižnu nagradu Design Plus Award 2019.

Design Plus powered by ISH

Design Plus powered by ISH 2019 internacionalno je natjecanje za izlagače sajma ISH. Nagrađuju se izvanredni proizvodi koji pametno povezuju tehniku i dizajn. Važnu ulogu čine aspekti kao sto su inovacija, iskoristivost u budućnosti, održivost te energetska efikasnost.

Ovo odličje izlagačima pruža priliku da se izdignu iz mase i razlikuju od konkurencije te na upečatljiv način predstave svoje inovacije.

Za nagradu Design Plus nominiran je bio 161 proizvod od 114 različitih proizvođača, među kojima su najznačajniji brendovi iz branše. Velika nam je čast da je baš nasš proizvod izabran kao najbolji i dokaz je naše kvalitete i inovativnosti. Ovo je dokaz da se i u BiH može osmisliti i proizvesti proizvod vrhunskog dizajna i kvalitete na što smo jako ponosni poručili su za Vitez.info iz poduzeća Thermoflux.

Kriteriji natjecanja

Visokokvalificirani žiri vrednuje proizvode po sljedećim kriterijima:

  • Kvaliteta izrade
  • Sveukupni koncept
  • Inovacija
  • Izbor materijala
  • Tehnički i ekološki aspekti

Žiri za 2019. godinu

  • Dr. Sandra Hofmeister, Chefredakteurin, DETAIL Business Information GmbH
  • Linda Stannieder, Managing Partner, Graft Brandlab GmbH
  • Udo Wirges, Bereichsleiter Technik, Zentralverband Sanitär Heizung Klima (ZVSHK)
  • Jens Wischmann, Geschäftsführer, Vereinigung Deutsche Sanitärwirtschaft e.V. (VDS)
  • Christian Zanzotti, Gründer, ZANZOTTI INDUSTRIAL DESIGN

Na sajmu ISH, svjetskom sajmu za vodu, grijanje i hlađenje 11. do 15. ožujka izlaže više od 2400 izlagača. Sajam okuplja više od 200 000 posjetitelja od kojih 60% dolazi iz inostranstva.

Rat für Formgebung

Rat für Formgebung provodi natjecanje Design Plus za sajam Frankfurt.
To je vodeći svjetski centar za dizajn, brendove i inovacije. Osnovao ga je 1953. Njemački Bundestag kako bi pomogao ojačati Njemačku privredu kroz bolji dizajn.

Na natjecanju je sudjelovalo 114 tvrtki sa 161 proizvodom među kojima je odabrano je 36 pobjednika. Poduzeća dolaze iz Belgije, Danske, Njemačke, Finske, Francuske, Izraela, Italije, Nizozemske, Austrije, Bosne i Hercegovine, Poljske, Portugala, Švicarske, Slovačke, Slovenije, Španjolske, Tajvana, Turske, Sjedinjenih Američkih Država.

Auf der Energiesparmesse in Wels ist viel los. Besuchen Sie uns in Halle 20

Posted by Firevision Austria GmbH on Srijeda, 27. Februar 2019.