Težak teren čeka nogometaše Viteza i Zrinjskog

Nogometaše Viteza i Zinjskog  u petak čeka žustra i beskompromisna borba za bod(ove), na terenu koji im baš i neće davati mogućnost za kvalitetnu igru kakvu navijači uvijek očekuje i priželjkuje.

Jer, teren na Gradskom stadionu u Vitezu je katastrofalan, uništi li su ga crvi, a Vitežani nikako da nađu lijeka za te nametnike, pa i unatoč pomoći koju su im na tom zadatku davali ugledni sveučilišni profesori s Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu. Teren su crvi „preorali“, uništili, a vrijeme, smrzavanje i odmrzavanje, doprinosi da se „crvotočina“ pretvara u „meckavu“ masu koja se lijepi za kopačke, otežava trčanje, precizan put lopti, oduzima snagu igračima…

Vitežani već više dana pokušavaju osposobiti teren za normalno odigravanje utakmice, igrat će se, ali o normalnim uvjetima nema ni govora. Pokušavao se teren valjati, ujutro dok je  još površinski smrznut, na gume traktora koji vozi valjak stavljani su i lanci…, no uspjeha, pomaka na bolja, baš i nije bilo. I uz žestoku međusobnu borbu dva protivnika za što bolji rezultat, čeka ih i teška borba s terenom koji je daleko od optimalnog za premijerligaške utakmice.

Prethodni članakBZK Preporod gostovao u Zagrebu
Sljedeći članakKarl Popper debata za srednjoškolce Kantona Središnja Bosna